.

.

Kobilica + Finch Baby Ko. Hrana Loveći Dijete Placemat - Dijete Placemat Non Slip - Silikon Maramice za Djecu - Prosuti Dokaz Nesreće Polica - 3 boje (Zobene i mlijeko)

Kobilica + Finch Baby Ko. Hrana Loveći Dijete Placemat - Dijete Placemat Non Slip - Silikon Maramice za Djecu - Prosuti Dokaz Nesreće Polica

Ocjena:

HRK 41.97
Dostupnost
Dostupno za naručivanje

✅ STRESS FREE MESS FREE MEALTIMES - Keely + Finch Baby Co.food catching placemats čuva hranu daleko od svoga stola i od vaših podova!Dizajniran uzimajući u obzir interese roditelja, mi smo htjeli dovesti svim našim roditeljima salvetu, koja je dala slobodno od stresa i nereda vrijeme obroka!. ✅ TEHNOLOGIJA USISAVANJA - prehrambenih salvete bilježe bilo koju ravnu površinu stola i osiguravaju čistoću i nered kod kuće ili bilo gdje na putu!. ✅ SAVRŠEN POKLON : Keely + Finch Baby Co.Upijaju maramice za hvatanje hrane zasigurno će donijeti utjeha, mir i malo dodatnog vremena da bilo koji roditelj dan.Savršeno prikladan kao poklon ili za svoje vlastito dijete, ove maramice se svidjeti vas i vaše dijete.Oni su idealni za poklon za dječja duša!. ✅ HRANA I SIGURAN ZA DIJETE MATERIJAL : Naša gornji dio linije baby mealtime placemat izrađen od visoko-kvalitetne, 100% siguran silikona (bez BPA, bez vode i bez ftalat).Maramice Keely + Finch Baby Co.термостойки, što znači da možete ih baciti u perilicu rublja za čišćenje ili samo obrisati.Kobilica + Finch Baby Ko.Food Catching Baby & Toddler Placemats jedinstveni dizajn lako sprečava pad hrane i tekućine na podu, dok su bebe i mala djeca uče samostalno jesti.Izrađene od kvalitetnog 100% prehrane silikona, ove maramice lako se čiste i mogu se prati u stroju za pranje posuđa.Salvete možete lako uvući se u roli i ponijeti sa sobom za korištenje na ugostiteljskih stolova, kako bi se spriječilo pojavu mikroba.

Specifikacija

S danom robom dok kupuju