.

.

Pipeta Pomoć, 2 komada Pipeta Aplikator Praktičnost Kompaktna Veličina za Očne Masti i kapi za Oči Boce Raznih Oblika i specifikacije(pink)

Pipeta Pomoć, 2 komada Pipeta Aplikator Praktičnost Kompaktna Veličina za Očne Masti i kapi za Oči Boce Raznih Oblika i specifikacije(pink)

Ocjena:

HRK 30.57
Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Točan i učinkovit proces потека, može smanjiti krivo pad, uzrokovan otpadom, što je pouzdan i praktičan za korištenje.Pomaže da se bolje odrediti položaj očne jabučice, i sprečavaju kontakt očima sa svojim rukama.Kompaktni, lagani i prijenosni, koji se lako nositi sa sobom i pohraniti, donijet će vam mnoge pogodnosti.Mekani silikonski materijal s spiralni oblik u sredini je pogodan za bočice s глазными kapi različitih specifikacija.Konstrukcija nosača također vam omogućuje da otvor boce s klik i očnu jabučicu na sigurnoj udaljenosti.Značajke : 1. Pomaže da se bolje odrediti položaj očne jabučice, i sprečavaju kontakt očima sa svojim rukama.2. Konstrukcija nosača je također omogućuje držati otvor boce s klik i očnu jabučicu na sigurnoj udaljenosti.3. Mekani silikonski materijal s spiralni oblik u sredini, pogodna za boce s глазными kapi različitih specifikacija.4. Točan i učinkovit proces потека, može smanjiti krivo pad причиненное otpadom koji sigurno i gotovo je za upotrebu.5. Kompaktni, lagani i prijenosni, koji je lagan za nošenje i pohranu, donosi brojne pogodnosti za vas.Specifikacija : Tip elementa : Pipeta Guide Material : Silicone Diameter : Cca. 2cm/0.8 in Height : pribl. 2.7 cm/1.1 in Scope primjena : Pogodno za očne masti i kapi za oči boce raznih oblika i спецификацийинструкции : Kada nije u uporabi, možete staviti pomoćni nosač na poklopac kapi za oči i uzeti ga sa sobom.Kada su oči nezgodno ili suha, veziva ili svrbež, otvorite poklopac bočice s глазными kapi i pričvrstite držač za kapanje umetkom, перевернув i rotirajući, podesite širinu zagrade, a zatim pričvrstite držač na gornjem i donjem stoljeća, usmjerite drip rupu na oči. i lagano pritisnite na bocu kapi za oči, završiti kapi za oči, ne dira oči prstima Popis paketa : 2 x x x x x Vodič za пипетке.

Specifikacija

Item Type:
Eyedrop Guide
Material:
Silicone
Diameter:
Approx. 2cm/0.8in
Height:
Approx. 2.7cm/1.1in
Scope of Application:
Suitable for eye ointments and eye drops bottles of different shapes and specifications
Instructions:
When not in use, you can put the auxiliary bracket on the lid of the eye drops and take it with you. When the eyes are uncomfortable or dry, astringent, or itchy, open the lid of the eye drop bottle and fix the bracket on the drip opening by inverting and rotating, adjust the width of the bracket, and then fix the bracket on the upper and lower eyelids, aim the drip opening at the eyes and gently press the eye drops bottle to finish the eye drops without touching the eyes with your fingers :
Package List:
2 x Eyedrop Guide :

S danom robom dok kupuju