.

.

3D Pisač Grijač, Kompaktan Oblik Brzo Postavljanje 3D Pisač Pribor Strogu Kontrolu kvalitete 3D Pisač Aluminijski Blok za Tiskarsku industriju za 3D pisača.

3D Pisač Grijač, Kompaktan Oblik Brzo Postavljanje 3D Pisač Pribor Strogu Kontrolu kvalitete 3D Pisač Aluminijski Blok za Tiskarsku industriju

Ocjena:

HRK 187.50
Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Uz kompaktan oblik, lagan i prenosiv, on ne zauzima puno prostora, a možete ga staviti gdje god da idete.Jednostavan za korištenje i brz za instalaciju, i ne uzima puno vremena, vrlo povoljno.izgrađen je u skladu sa strogim standardima kontrole kvalitete, dizajn je istaknut na visoke kvalitete.Izrađen je od visokokvalitetnog materijala, aluminija, što ga čini čvrstim i mora imati visoku pouzdanost.Setove nadogradnje se uglavnom koriste za экструдеров, uključujući aluminijski blokovi, mlaznice i grijaći elementi, kako bi zadovoljili sve vaše potrebe.Značajke : 1. Setove nadogradnje se uglavnom koriste za экструдеров, uključujući aluminijski blokovi, mlaznice i grijaći elementi, kako bi zadovoljili sve vaše potrebe.2. Jednostavan za korištenje i brz za instalaciju, i ne uzima puno vremena, vrlo povoljno.3. Sa kompaktnim oblikom, lagan i prenosiv, ne zauzima prostor, i možete ga staviti na bilo kojem mjestu.4. Izrađen je od visokokvalitetnog materijala, aluminija, što ga čini čvrstim i ima visoku pouzdanost.5. Izgrađen je u skladu sa strogim standardima kontrole kvalitete, dizajn je istaknut na visoke kvalitete.Specifikacija : Tip elementa : 3 D pisač Ekstruder Hotend KitМатериал : Алюминийспецификация : Pogodno za V6 Proximity Set / V6 Remote Setприменяемые potrošni materijal : 1,75 mm/0,07 cm, 3 mm/0,12 inča, ABS i PLA Popis paketa : 1 x Ekstruder Kit1 x Aluminijski блок3 x насадка2 x grijaći štap.

Specifikacija

Item Type:
3D Printer Extruder Hotend Kit
Material:
Aluminum
Specification:
Suitable for V6 Proximity Set / V6 Remote Set
Applicable Consumables:
1.75mm/0.07in, 3mm/0.12in, ABS and PLA
Package List:
1 x Extruder Kit :
1 x Aluminum Block :
3 x Nozzle :
2 x Heating Rod :

S danom robom dok kupuju