.

.

Tjedni Dozator peleta i Elektronički Podsjetnik, Prijenosni Kutija za spremanje Tableta Za Putovanja, Prijenosna Kutija za Tablete, Prijenosna Kutija za tablete vitamina Tablete//Riblje ulje (4 puta dnevno) (bijela)

Tjedni Dozator peleta i Elektronički Podsjetnik, Prijenosni Kutija za spremanje Tableta Za Putovanja, Prijenosna Kutija za Tablete, Prijenosna

Ocjena:

HRK 35.10
Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Ovaj proizvod predstavlja uzimale e-kutija za tablete s četiri skupine alarmne sustave i funkcije noćno svjetlo.Postoji ukupno 28 ureda za lijekova (pri uzimanju lijekova 4 puta na dan).Kancelarija za droge se mogu kombinirati po želji (može se kombinirati od jednog do sedam dana), podsjetnik da on ima privjesak i može se koristiti odvojeno.Možete ga koristiti kod kuće ili s vama.To je savršen pratilac za zdravlje vas i vaše obitelji. (Ne trebate pamtiti) : Tjedni sorter tableta pomaže vam da lako planirati i rasporediti dnevne doze, a svaka cover opremljen ikonom kako bi se izbjegle zabune. (Влагостойкая i пылезащитная dizajn) : Potpuno zatvorena funkcija može zaštititi svoju medicinu od vlage, prašine i prljavštine. (Povoljno i praktično) : Dovoljno jedne kutije tableta dnevno. (Povoljno i praktično) : Kutija za tablete može rastaviti zasebno svaki dan, što ga više udoban za nošenje.Kutija za tablete, izrađene od prozirne materijala, tako da možete lako kontrolirati, koja je kutija za tablete, prazan, ne otvarajući ga. (Kvalitetan i zdrav) : To je izrađen od hrane materijala, izrađen od materijala bez BPA za siguran i zdrav ili medicinske svrhe, lako se čisti i višekratnu upotrebu!. 1.

Specifikacija

S danom robom dok kupuju