.

.

uxcell Karbonskih Vlakana Četverokutna Cijev 3x3x2 mm Unutarnji Cijele Dia. 400 mm Dužina Pultruded Karbonskih Vlakana Cijevi za RC Avion 2 kom.

uxcell Karbonskih Vlakana Četverokutna Cijev 3x3x2 mm Unutarnji Cijele Dia. 400 mm Dužina Pultruded Karbonskih Vlakana Cijevi za RC Avion

Ocjena:

HRK 35.97
Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Veličina. dužina strane 3mm x 3mm u presjeku od(kvadrat), unutarnji promjer cijele 2mm, ukupna dužina 400mm.Пултрузия.Пултрудированная cijev znači da su sve vlakna se nalaze samo u jednom smjeru, što ga čini čvršće nego tkane slušalica kada se pruži.Lagani.Snažan, kao što su metal, ali teži samo jednu petinu.Коррозионностойкий i toplinu.Glatka površina.Izrađen je od visoke čvrstoće i jedinica jednosmjeran karbonskih vlakana s poliranje.Primjena.Пултрудированная cijev od karbonskih vlakana koristi se za utrke trutovi, krila RC helikopter, zrakoplov RC i jedrenjaka RC, zmajevi.Četverokutna cijev od karbonskih vlakana s okruglo unutarnje oblik. dužina strane 3mm x 3mm u presjeku od(kvadrat), unutarnji promjer cijele 2mm, ukupna dužina 400mm.Пултрузия.Пултрудированная cijev znači da su sve vlakna se nalaze samo u jednom smjeru, što ga čini čvršće nego tkane slušalica kada se pruži.Lagani. gustoća 1,5 g/cm3(1,5 grama po kubičnom centimetru), čvrstoća metala, ali samo petinu težine.Коррозионностойкий i toplinu.Glatka površina.Izrađen je od visoke čvrstoće i jedinica jednosmjeran karbonskih vlakana s poliranje.Primjena.Пултрудированная cijev od karbonskih vlakana koristi se za utrke trutovi, krila RC helikopter, zrakoplov RC i jedrenjaka RC, zmajevi.Oblik cijevi : Trg strana sa zaobljenim unutrašnjim presjeka Veličina : kvadrat 3x3mm, unutarnjeg promjera 2mm Ukupna dužina : 400mm Finish Tip : Glossy Package Sadržaj : 2 kom 3x3mm x 2mm Unutarnji promjer od karbonskih vlakana Četverokutna cijev.

Specifikacija

S danom robom dok kupuju