.

.

Držač Telefona Kompatibilan sa Audi A3 Audi S3 2014-2019, Podesiva Auto Otvor Гравитационный Polugu Držač mobitela za 2018 2019 Kompatibilan sa Audi A3 Audi S3 (crvena)

Držač Telefona Kompatibilan sa Audi A3 Audi S3 2014-2019, Podesiva Auto Otvor Гравитационный Polugu Držač mobitela za 2018 2019 Kompatibilan

Ocjena:

HRK 59.97
Dostupnost
Dostupno za naručivanje

【Primjenjivost】 Kompatibilnost za A3 S3 2014-2019.Napomena : maksimalna širina za korištenje oko 8,8 cm (3,46 inča). 【Automatska zaštita i sigurnost】Jednostavno stavite telefon u držač.Zaključavanje telefona vrši se automatski i vrši stalni trokutasti dizajna.Držite svoj telefon u sigurnosti, čak i kada ste na brzinu bumps ili ухабистых cestama, lako je iz jednog izvora.To je vrlo udoban i daje sigurnost tijekom vožnje. 【Čvrsta i izdržljiva】 Tri kraka čine trokut, koji sigurno hvata telefon i ne stvara buku prilikom naglog kočenja ili vozite na neravnoj cesti.Mekani silikon obloge na rukama telefona također štite telefon od ogrebotina. 【Moderan dizajn】 je Izrađen od aluminijske legure koja drži telefon stabilniji i ne deformira lako.Ako ste зарезервируете za punjenje priključak na dnu držača mobilnog telefona, možete spojiti kabel na telefon, čak i ako je priključen na ovaj telefon.Ako ste postavili ovaj nosač za vaš automobil, ne morate brinuti o tome da je napajanje isključeno. 【Jednostavna instalacija】 je Vrlo lako instalirati i ukloniti.Nema potrebe da izvadi sve oduška.Dovuci oduška dok se to malo ne izađe van.Zatim umetnite držač između otvore utore i gurnite ih natrag.

Specifikacija

S danom robom dok kupuju