.

.

U/D Električna Мешалка,Ručni Mikser,Električni Ručni Mikser Ručni Mikser Električni,Ručni Kuhinja Ručni Mikser,Potopna Smesu Umutiti Gonič Hrane,Miješalica(bijela)

U/D Električna Мешалка,Ručni Mikser,Električni Ručni Mikser Ručni Mikser Električni,Ručni Kuhinja Ručni Mikser,Potopna Smesu Umutiti Gonič

Ocjena:

HRK 180.30
Dostupnost
Dostupno za naručivanje

???Svestran : električni ručni mikser koji se miješa, взбивает, взбивает, замешивает i miješa jaja ili vrhnje za ugodno i sigurno korištenje.???Mlaznica od nehrđajućeg čelika : 2 kuka za tijesto omogućuju lako miješati tijesto s težim kolačima.Колотушка 2 X je idealan za mućenje bjelanjaka i pluća mješavine za kolače ili pasta. ????Funkcija kruži zračno hlađenje : Ručni aparat za mućenje jaja ima многонаправленное hlađenje plašta zraka, što je učinkovitije produžuje vijek trajanja stroja.Možete uživati u njegovim radom, ne brinući se o mogućnosti pregrijati. ????Visoka kvaliteta Ručni mikser snage 150 W, izrađen od nehrđajućeg čelika i kvalitetne plastike, lagan, jednostavan za korištenje i dovoljno snažan za rješavanje većine kuhinjske zadatke. ????Da ste dobili : Ručno колотушку s 2-me колотушками za jaja od nehrđajućeg čelika, 2-me батончиками za zube od nehrđajućeg čelika, 1 razdjelnik i osnovnim kućištem.Značajke proizvoda i primjenjive upute : Postoji uobičajena ažuriranje razine 7 brzina do više jednostavno i praktično za korištenje na razini 5 asistencija, manje razine prijenosa, ne postoji pad snage, učinkovitije. 5 brzina, pametna model, prikladan za kućne pečenje, trodimenzionalno pohranu, ključna poleđina 150 W snažan motor, ne morate brinuti o zagrije, višesmjernim тепловыделении. od 1 do 2 male brzine miješanja : tekućina, jaja i sl. Od 3 do 4 среднескоростных miješanje : frape, marmelade i sl. 5 velike brzine miješanja : vrhnje, snijeg od bjelanjaka i tako Dalje Učinkoviti rad i nisku razinu buke децибелов.

Specifikacija

S danom robom dok kupuju