.

.

Unutarnji CO2 Metar, 4 u 1 Ugljični Dioksid/Vlage/Temperatura/Vrijeme Metar Detektor Ugljičnog dioksida Unutarnji Monitor kvalitete zraka s Datumom i Vremenom LCD pozadinsko osvjetljenje (SAD Utikač za napajanje 100-240)

Unutarnji CO2 Metar, 4 u 1 Ugljični Dioksid/Vlage/Temperatura/Vrijeme Metar Detektor Ugljičnog dioksida Unutarnji Monitor kvalitete zraka

Ocjena:

HRK 376.47
Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Mi ćemo vam poslati e-poklon kartu za iznos kupnje vašeg proizvoda.U nekim slučajevima, mi ćemo zamijeniti ili ćemo to popraviti ga. ☛LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem LCD-zaslon sa pozadinskim osvjetljenjem i lako se čita, koja može prikazati datum, vrijeme, maksimalne i minimalne vrijednosti i tako Dalje ☛3 u 1 mjerač ugljičnog dioksida/vlage/temperature : služi za mjerenje koncentracija i omjer ugljičnog dioksida.Osim toga, može se mjeriti temperatura i vlažnost zraka.Pri tome događa praćenje ugljičnog dioksida, temperature i vlažnosti u realnom vremenu. ☛Monitor kvalitete zraka : Ova serija proizvoda može kontrolirati ugljični dioksid, temperature i vlažnosti u realnom vremenu.Ove mjereni parametri su vrlo važni za to, da nam pomogne shvatiti kvaliteta ambijentalnog zraka. ☛Zvučni signal : Zvučni signal i mala ikona lica ukazuju na kvalitetu zraka, kao koristan alat za praćenje kvalitete zraka u zatvorenom prostoru. ☛Primjena : Ovi proizvodi su pogodni za urede, učionice, tvornice, bolnice, uzgoj biljaka i životinja, monitoring okoliša, hoteli, kupaonice, kuhinje, automobila i drugih mjesta koje je potrebno za testiranje.

Specifikacija

S danom robom dok kupuju