.

.

Cijevi priključka spiker, Čvrste cijevi ulaza zraka ABS 50mm krupan, cijev zraka spiker za spikera 4-6 cm(cijev rupe 50)

Cijevi priključka spiker, Čvrste cijevi ulaza zraka ABS 50mm krupan, cijev zraka spiker za spikera 4-6 cm(cijev rupe 50)

Ocjena:

HRK 87.90
Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Sa funkcijom uglavnom da se izlije zvučnog tlaka zraka vibrira unutar okvira prišlo i dobrom pritisku излучаемому od prednje spiker, to može proizvesti басовый učinak.Je фазоинвертирующее otvor zvučnika se također naziva audio slušalice i rodila, i to je obično primjenjuje u инвертированном фазоинвертирующем dinamici.To je izrađen od ABS - plastike, jaka i izdržljiva.S unutarnjom stjenkom, a факельные završava ispunjeni s oba kraja.Zahvaljujući zanat mnogih stručnjaka, takva dovodna cijev ima pravo na visoke performanse u skladu sa strogim pravilom.Njegov protok zraka je vrlo gladak, što je, očito, poboljšava zvuk protoka zraka.U međuvremenu, on je pogodan za 4-6 - inčni zvučnik.Značajke : 1. Zahvaljujući zanat mnogih stručnjaka, takva dovodna cijev ima pravo na visoke performanse u skladu sa strogim pravilom.2. Sa funkcijom uglavnom da se izlije zvučnog tlaka zraka vibrira unutar okvira prišlo i dobrom pritisku излучаемому od prednje spiker, to može proizvesti басовый učinak.3. Je фазоинвертирующее otvor zvučnika se također naziva audio slušalice i rodila, i to je obično primjenjuje u инвертированном фазоинвертирующем dinamici.4. Svoj protok zraka vrlo ровен, očito poboljšava zvuk protoka zraka.U međuvremenu, on je pogodan za 4-6 - inčni zvučnik.5. To je izrađen od ABS - plastike, jaka i izdržljiva.S unutarnjom stjenkom, a факельные završava ispunjeni s oba kraja.Specifikacija : Tip elementa : Zvučnik tube Total Dužina : Cca. 141mm / 5.6 in (kao što je prikazano na slici.) Promjer rupe kućišta zvučnika : pribl. 50 mm / 2,0 inča (kao što je prikazano na slici.) .we-text table td.we-text table th,;.we-text table,Popis paketa : 2 x obrnuta cijev.

Specifikacija

Item Type:
Speaker tube
Total Length:
Approx. 141mm / 5.6 in (As picture shown.)
Speaker Housing Opening Diameter:
Approx. 50mm / 2.0 in (As picture shown.) 
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table, :
Package List:
2 x Inverted Tube :

S danom robom dok kupuju