.

.

Jovenn Exercise Resistance Band, The Hip-bendovi su Dobra Elastičnost Нескользящие Nije Iritantan za Trening s utezima za Noge za joge za bedra(Kamuflaža Ljubičasta M (76 cm))

Jovenn Exercise Resistance Band, The Hip-bendovi su Dobra Elastičnost Нескользящие Nije Iritantan za Trening s utezima za Noge za joge

Ocjena:

HRK 33.57
Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Guste šavova, nije lako ослабляющие nit, pomažu podići kukove i dati oblik tijela.Poliester i lateks pređe ekološki čista, zdrava i ne nadražuje kožu.Izrađen je od non-slip gumena lateks niti ima jak fleksibilnošću i dugim vijekom trajanja.Bez flanging i подшивания, s tankim obrtništva, lijepo i praktično.Usvojen prirodni lateks, ima dobra elastičnost i jak растягивающим truda, ne deformira nakon istezanja.Značajke : 1. Izrađen je od non-slip gumena lateks niti ima jak fleksibilnošću i dugim vijekom trajanja.2. Nedostatak flanging i подшивания, izuzetna izrada, lijep i praktičan.3. Poliester i lateks pređe ekološki čista, zdrava i ne iritira.4. Usvojen je prirodni lateks, s dobrom elastičnošću i jaka растяжимой sila, ne deformira nakon istezanja.5. Gusta veza šavovima, nije lako izgubiti nit, pomaže podići kukove i formira tijelo.Specifikacija : Tip elementa : Otpor БандМатериал : Poliester, gumeni lateks konac, gumeni бандфункция : Podizanje kukova, ljepota nogu, joga, trening s utezima i tako Dalje Vez Križem Popis Paket : 1 x Otpor grupa.

Specifikacija

Item Type:
Resistance Band
Material:
Polyester, rubber latex thread, rubber band
Function:
Hip lift, leg beauty, yoga, strength training, etc.
Package List:
1 x Resistance Band :

S danom robom dok kupuju