.

.

Lurrose 1 Set Grijani Uvijači Za Trepavice Prijenosni Uvijač Za Trepavice Električni Alat Za Željezo Trepavica Kućni Alat za Šminkanje ( pink )

Lurrose 1 Set Grijani Uvijači Za Trepavice Prijenosni Uvijač Za Trepavice Električni Alat Za Željezo Trepavica Kućni Alat za Šminkanje

Ocjena:

HRK 283.50
Dostupnost
Dostupno za naručivanje

Izuzetna izrada, može vam poslužiti za dugo vremena, potreban je proizvod za vas, da bi kovrčava trepavice.Fin izgled i jednostavan boje ga čine idealan poklon za prijatelje i obitelj.Brzo predgrijavanje, to neće oduzeti previše vremena tijekom procesa zagrijavanja i ne šteti vašim ресницам ili koži.Ovaj praktičan električni uvijač za trepavice čuva vaše trepavice u fantastičnoj formi u dugo vremena.Koristeći dobre i kvalitetne materijale, lagan i izdržljiv, on može vam služiti dugi niz godina.Opis Ste u potrazi za profesionalne i pristupačne električni uvijač za trepavice?Vi ste u potrazi za trajan i uvijač za trepavice?Ako je to tako, molim vas, ne gledajte dalje!Naš profesionalni električni uvijač za trepavice, koji će zasigurno zadovoljiti vaše potrebe.Značajke - Materijal : ABS - Veličina : oko 13. 30 X2. 50 X2. 00cm/ 5. 23 X0. 98 X0. 79in - Koristeći dobre i materijala, lagane i čvrste, on može vam služiti dugi niz godina.- Fin izgled i jednostavan boje ga čine idealan poklon za prijatelje i obitelj.- Ovaj praktičan električni uvijač za trepavice čuva vaše trepavice u fantastičnoj formi u dugo vremena.- Brzo predgrijavanje, to neće oduzeti previše vremena tijekom procesa zagrijavanja i ne šteti vašim ресницам ili koži.- Izuzetna izrada, može vam poslužiti za dugo vremena, potreban je proizvod za vas, da bi kovrčava trepavice.Specifikacija - Snaga : 2 W - Kapacitet baterije : 200 mah - Izlazni napon : 3. 7 V - Ulazni napon : 5 V - Ulazna struja : 0. 5 A - Napomena : Napunjenu USB kabel.- Boja : Roza.- Veličina : 13. 3 X2. 5 X2 CM.Vez Križem Paket uključujući 1 x uvijač za trepavice 1 x USB kabel 1 x uputstvo.

Specifikacija

S danom robom dok kupuju