.

.

Nova igra Princeza Heroes! Zadruga i edukativne igre za djecu u dobi od 4 do 8 godina – djeca od 4 i više godina razviju samopouzdanje i nove vještine tijekom igre.

Nova igra Princeza Heroes! Zadruga i edukativne igre za djecu u dobi od 4 do 8 godina – djeca od 4 i više godina razviju samopouzdanje

Ocjena:

HRK 74.85
Dostupnost
Dostupno za naručivanje

POMOZITE JUNACIMA PRINCEZA DOĆI DO DVORCA! – To je utrka da dostavi sve princeze u dvorac prije nego što je posljednji list sa stabla života pada na zemlju.Možete li ih provesti kroz sve potresen šuma na vrijeme, da skinu prokletstvo brave?Radite zajedno, da se okupe sve princeze u dvorac i pobijediti.Ovi likovi - princeza sigurni u sebe i u stanju da prevladaju prepreke, pomažući jedni drugima.Pogodno za 2-4 igrača, djece u dobi od 4 i više godina. up.NO REQUIRED READING – Jednostavne upute i igra na temelju slike čine ovo je savršen uvod u društvene igre za djecu od 4 i više godina.Naša igra pomaže da razvije nove vještine, kroz blagi odabir i timski rad.RAZVOJ VJEŠTINA KROZ IGRU djeca ne samo da je zabavno provesti vrijeme igrajući Princess Heroes, ali i razviti vještine dijeljenje, zapovjedno komuniciranje, strateško razmišljanje i socijalnih vještina.Ova igra je dizajnirana za razvoj timskog rada i samopouzdanja, kao i jednostavnih vještina, kao što su rotacija, dobru sportsku vještinu i rješenje problema.UČITE ZAJEDNO, PORAZ ZAJEDNO – naš zajednički igra naglašava igru i suradnja, a ne konkurenciju.Igrači su podijeljeni idejama i strategijama zajedno, da se prevladaju prepreke, učeći nove vještine.Naša dječja igra na ploči uklanja natjecateljski stres, poboljšava mlade učenike i uči ono što igrati i pobijediti zajedno-to je zabavno!.ZABAVA ZA CIJELU OBITELJ! – Naša igra je idealna za obiteljski igre večeri, super vrijeme igre ili zabavno kolaborativno učenje.Planirajte zabavu obiteljsku igru noć s likovima iz princeze i pomozite naučiti djecu novih vještina.Kutija sadrži 1 igralište, 5 tokena princeza (Princeza Sunca, Princeza vode, Princeza Leda, princeza prirode i princeza ljubavi), 1 žeton list, 36 karata predmeta i 13 karata prepreka.

Specifikacija

S danom robom dok kupuju