.

.

2 paketa (e)Solarna Svjetla Vanjski s Scintillating Plamen Vodootporan Visi Solarna Svjetla od Sumraka do Zore Auto On/Off Pejzaž Ukras Rasvjeta za Vrt Put Vrt Paluba Dvorište (crna)

2 paketa (e)Solarna Svjetla Vanjski s Scintillating Plamen Vodootporan Visi Solarna Svjetla od Sumraka do Zore Auto On/Off Pejzaž Ukras

Ocjena:

HRK 39.60
Dostupnost
Dostupno za naručivanje

SVIJETLE PLES JEZICI PLAMENA svjetla obrazovani 96 led, отбрасывающими mekan i ugodan sjaj, to je savršen izbor za alternativni posebnog svjetla.TRI NAČINA RASVJETE zadovoljavaju potrebe različitih scena : način pleše plamen, način simulirati disanje, stanje stalne rasvjete.DUSK TO DAWN AUTO ON/OFF Design prihvaća svjetlosni senzor koji automatski puni solarne energije u roku od 6-8 sati na sunčevoj svjetlosti tijekom dana i osvjetljava 6-8 sati noću.IP65 ВОДОУСТОЙЧИВАЯ & ČVRSTA STRUKTURA je izgrađena od visoko-kvalitetne plastike ABS trajne za cjelogodišnje koristi izvana. 12-MJESEČNA БЕСПРОБЛЕМНАЯ JAMSTVO pruža 365 dana povrat novca i 365 dana razmjenu roba na bilo kakvu štetu nastalu nije čovjek. 1. Molimo vas, pobrinite se da uključite svjetla kada prvi put koristite. (Прикройте rukom solarni panel i kliknite na gumb prekidača, da vidim, pali li se ona. 2. Molimo vas, pobrinite se da solarni panel može dobiti direktnom suncu, bez ikakvog skloništa ili stakla, kao i daleko od neprirodno izvora svjetlosti, kao što su ulične svjetiljke. 3. Redovito čistite solarni panel (pobrinite se da na njemu nije previše prašine ili nije pokriven bilo kojim predmetom), kako bi se proizvod mogao normalno upijaju svjetlosnu energiju tijekom dana. 4. Za proizvode na solarne baterije vrijeme punjenja vrijeme rada ovisi o vremenskim uvjetima i okruženju u to vrijeme.

Specifikacija

S danom robom dok kupuju